English | Español

A Re-Viu estem qualificats com a auditors i verificadors dels següents programes i estàndards:

Verificació de Declaracions Ambientals de Producte

A Re-Viu no només implementem DAPs sinó que també estem qualificats com a verificadors per Tecnalia Certificación. Verifiquem DAPs sota el programa International EPD System
Àmbit d’actuació: sectors de construcció, agroalimentació, elèctric, moble, tèxtil, maquinaria, transport, fusta, productes químics, metall, serveis, etc.


Certificació dels estàndards GOTS/OCS/GRS/RCS (sector tèxtil)

A Re-Viu som auditors dels estàndards pel sector tèxtil sobre el contingut reciclat i de cotó orgànic. Estem qualificats com a auditors per ICEA (Institute for Ethical and Environmental Certification).

Global Organic Textile Standard (GOTS)
Certificació de productes tèxtils de fibres naturals procedents d’agricultura ecològica.

GOTS és l’estàndard més reconegut per teixits fets de fibres naturals procedents d’agricultura ecològica, com el cotó orgànic o la llana orgànica.
GOTS busca garantir que el consumidor rep productes tèxtils orgànics obtinguts d’acord amb criteris ambientals i socials. Es poden certificar productes que continguin almenys un 70% de fibres naturals procedents de l’agricultura ecològica.


Organic Content Standard (OCS)
Certificació de productes tèxtils de fibres naturals procedents d’agricultura ecològica

OCS garanteix que els productes tèxtils estan fets de fibres naturals produïdes i certificades d’acord amb els criteris de l’agricultura ecològica. Es poden certificar productes que contenen almenys un 5% en fibres orgàniques.


Global Recycle Standard (GRS)
Certificació de productes tèxtils fets a partir de material reciclat

GRS certifica els productes obtinguts a partir de materials reciclats i la seva fabricació. Certifica els productes elaborats amb materials reciclats, a partir d’un contingut del 20%, complint amb criteris mediambientals i socials durant tota la cadena de producció.


Recycled Claim Standard (RCS)
Certificació de productes tèxtils fets a partir de material reciclat

RCS certifica productes fets amb materials reciclats i en valida el contingut. Poden ser certificats productes que estiguin compostos com a mínim en un 5% de materials reciclats pre-consumer i post-consumer.

Contacta amb nosaltres a info@re-viu.com.